Politica de confidențialitate

ultima actualizare: octombrie 2021

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale administratorului visenia.ro, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet Visenia (Site-ul).

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sînteți vizitator al Site-ului, administratorul visenia.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care mă contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sînteți vizitator al Site-ului, deținătorul visenia.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțămîntul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțămîntul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail conținînd comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțămîntului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al administratorul visenia.ro de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, administratorul visenia.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atît cît este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, administratorul visenia.ro poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină visenia.ro în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT) ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către deținătorul visenia.ro pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, administratorul visenia.ro să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea lor pentru scopuri statistice;

Cererile repetate de ștergere, cererile nefondate sau excesive pot fi taxate.

Despre fișierele de tip cookie și politica privind acest tip de fișiere puteți citi aici.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sînt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să mă contactați trimițînd un e-mail la adresa